ÜDVÖZLÖLLEK TENERIFÉN A KIVÁLÓ BEFEKTETÉSEK SZIGETÉN!

A legjobb befektetés az, amely a legkissebb métékkel, a legnagyobb hozamot biztosítja, a legkissebb kockázat mellett!

 20170810_201027.jpg
 
 
 
EGY  RAGYOGÓ  ÖTLET
  
 
 
"Egy jó ötlet, egy jó befektetés
és a megtérülés egy éven belül elér"
 
 
 
 
 
 
 
20170811_114556.jpg 
 
 
 
 
 
EGYEDÜLÁLLÓ  SZÁLLÁSHELY
BEFEKTETÉS TENERIFÉN 
 
 
 
 
 
Kétségtelen, manapság sokan igérnek hihetetlenül hangzó, de sajnos minden realitást nélkülező hatalmas hozamokat vagy teljesen megalapozatlanul rövid, a nonszensz kategóriába tartozó 1-2 hónapos megtérüléseket.
 
 
 
Társaságunk a Tenerifei székhelyű, de magyar tulajdonú
 
 
 
AVE MILE S.L.
 
 
nem igér a fentiekhez hasonló teljesíthetetlen  megtérüléseket, de a tények meggyőző erejével ajánl olyan befektetést Tenerifén, amely kockázata gyakorlatilag elhanyagolható, mégis biztosítja befektetőink számára a banki betéteket nagyságrendekkel maghaladó hozamot úgy, hogy a befektetett eurói  végig biztonságban vanak.
 
 
 
Mindezen állításunkat HAT tényezővel támasztjuk alá, amelyeket elolvasva bizunk benne, hogy Ön is kedves olvasó komolyan elgondolkozik,  érdemes-e megtakarítását a rendkívűl alacsony banki hozamokon tartania.
És akkor most következzenek a valóban biztonságos befektetés HAT varázsmondata.
 
 
 
20170811_104828.jpg 
 
1. Tenerifére látogat a legtöbb turista!
 
Tenerife, az erre a csodálatos kis szigetre látogató évi HAT millió turista jóvoltából , a legbiztosabb és legjövedelmezőbb  helyszinét ajánlja a jól átgondolt és megalapozott turisztikai befektetések számára.
 
2. Turizmuson belűl miért a szálláshely szolgáltatás?
 
Mert tenerifén óriási a kínálat a turisztikai célú szolgáltatások szinte minden területén, de érdekes módon az olcsóbb árfekvésű szálláshelyekből egyértelműen magasabb a kereslet mint a kínálat.
Ennek oka többek között, hogy Tenerifén gyakorlatilag építkezési stop van érvényben, ezért a már kiépült klasszikus Hotelek kielégítő kínálatán túl, az olcsóbb árfekvési szálláshelyek építése, kialakítása bizonyos akadályokba ütközik.
Mindezeken túl, határozottan átalakulóban a világ turistáinak szálláshely iránti igénye és egyértelműen nő a népszerűsége a hagyományostól eltérő, egyedi kialakítású vagy a közösségi élet iránti igényt lényegesen jobban kielégítő Hostelek és kisebb, fiatalosabb, különlegesebb elhelyezkedési lehetőségek iránt.
Nos, mi pont ezt a rendkívüli, speciális keresletet céloztuk meg az egyedi és minden tekintetben trendi szálláshely kialakítási koncepciónkkal.
 
 
3. A legkülönlegesebb szállás kínálat! 
 
 20170810_200826.jpg
 
 
Tökéletes helyismerettel történő turisztikai hasznosítás céljából,  Óceánpart közeli telek vásárlásunk értéke nem csak egyszerűen értékőrző beruházás, hanem egy kevés terep rendezést követően, már magassabb értéket képvisel, mint a vételára.
Az így birtokunkba került és szabadon kiválasztott helyszínünkön olyan projektet valósítunk meg, amely rendkívül kedvező költségkeretű, adminisztrációs akadályokba nem ütközik, ugyanakkor a legmagasabb keresletet biztosítja.
 
4. Azonnali értéknövelő beruházás!
 
Azért csak telket vásárlunk mert a saját erőből, rendkívűl kis költséggel, rövid idő alatt megvalósításra kerűlő szállodai egységünk, rendkívüli ÉRTÉKNÖVELÉST valósít meg a számunkra.
És most nézzünk egy kis köztes kalkulációt, mire költöttük a pénzünket és hogy valósul meg a befektetése általunk igért folyamatos és megérdőjelezhetetlen biztonsága.
 
Tenerife annak ellenére, hogy nem nagy sziget és jelentősen urbanizált, mégis  nagyon sok, szép fekvésű, óceán közeli és ócean panorámájú nagy méretű szabad telkekel rendelkezik, amelyeknek további nagy előnye, hogy a idegenforgalom fő áramlatát biztosító nyaraló városok közvetlen közelében találhatók, így az infrastrukturájuk is kiváló, továbbá a jelentős közlekedési útvonalak mellett fekszenek.
Ezek a telkek most kerűlnek felparcelázásra és a helyi bürokráciát ügyesen átrágva, új tulajdonosi bejegyzéssel a 30 ezer eurós telek vásárlásunk a dolgok rende szerint rögtön legalább 40 ezer forgalom képes eurót ér.
 
20170811_111000.jpg
 
5. A legsikeresebb project kiválsztása!
 
Hostel építés helyett a tizedannyiba kerülő, és sokkal trendibb, különlegesebb, egyedibb saját erővel kivitelezett exluziv sátor szállást valósítunk meg, mindössze 10 ezer euróból.
És rögtön egy ujabb kis számvetés, miszerint a most már nem csak egy telek, hanem egy különleges, a turisták által kiemelkedő  népszerűségre számító, a szükséges engedélyekkel rendelkező kis saját tulajdonú, ténylegesen 40.000 ezer euróba került "vendéglátó egységünk" tényleges piaci értéke, mindössze 1-2 hónappal a kezdeteket követően, nem kevesebb mint 60-70.000 euró, amely az eddigi befektetésünknek gyakorlatilag már is a kétszereséhez közelit.
Csak mellékesen érdemes megemlítenünk, egy hasonló vendégszám kapacitású hagyományos szerkezeti strukturájú kis penzió épület hasonló hasznosítási mutatók esetén 2-300 ezer eurónál olcsóbban nem nem találhatók a piacon
Ugyanakkor ezzel még nem valósítottuk meg az eredeti célunkat, mert nem csak azt igértük, hogy egy éven belül megtérül a teljes befektetésünk, hanem bónuszként most következik a ajánlatunk HATODIK és egyben a legértékesebb pontja...
 
 
 
20170810_200912.jpg
 
6. A leghatékonyabb üzemeltetés!
 
És mindezek után, még csak most jön az eredeti ajánlatunk krémje, fénypontja és koronája, az általunk hihetetlen kevés euróból megvalósított, de már is jelentősen többet érő, egyedi stilusú kis hotelünk üzemeltetéséből származó jövedelmünk, PROFITUNK számbavétele.
Egy egyszerű, gyors és rövid kalkuláció után a következő eredményt látjuk.
 
 
 
 
Hat db két ágyas, tágas, komfortos "sátor szobánk"  ajánlott napi ára 50-80 euró /a megvalósított szinvonaltól függően/ és felhívom kedves olvasóink figyelmét, hogy ezen ár alatt csak elkótyavetélnénk a létrehozott értékünket, mert az egész világon hihetetlen trendi és keresett ez az egyedi és rendkívül hangulatos tengerparti szállás lehetőség.
 
 
A kis különleges, ékszerkategóriájú és kiemelten turista csalogató ALOJAMIENTO /egyedi szállás ajánlat/ egységünk kihasználtságára vonatkozólag két tányezőre épÍhetünk, mégpedig
 
 
== A == 
 
 
   Tenerife csodálatos időjárása, amely egész évre vonatkozólag biztosítja nem csak a fentebb már említett ird és mond HAT milliós turista látogatót, hanem szavatol a 'leghidegebb" téli hónapokban is 22-25 fokos napi átlaghőmérsékletet, így az egyedi "vászon apartmanjaink" pillanatnyi megállás nélkül, egész évben hasznosíthatók.
 
 
== B ==
 
 
  Az  AVE MILE S.L. Profi, rendkívül hatásos reklámja és marketing munkája eredményekénpen biztosított az egész évre vonatkozó gyakorlatilag
 
 
 
 
 
20170810_200236.jpg
 
 
TELJES de minimum 80-90%-os KIHASZNÁLTSÁG!
 
Tehát kalkulációnkat folytatva, nem kell mást tennünk mint a napi 300-480 € bevételünket megszorozni az év 360 napjával és teljes éves bevételként már csak ide írni a 
 
 
 
              108.000 - 172.000 € 
 
 
   de a leggyengébb 80% kihasználtságnál
 
 
                 86.400 - 138.000€
 
 
     ÉVES ÜZEMELTETÉSI BEVÉTEL!
 
 20170811_105043.jpg
 
Természetesen csökkentjük az adókkal és müködési költséggekkel és megkapjuk 
 
 
            65.000 - 99.000 €
 
 
Már csak egyetlen, a kedves befektetőink számára talán szomorú, de talán a leghasznosabb kötelezettségnek kell eleget tennünk, amikor a fentiekből levonjuk az AVE MILE S.L. szolid 30%-os közremüködési díját, amiért a kedves befektető nevében és helyette 100 százalékosan ellátta a kis Hotelske  lelkiismeretes és maximálisan 
profitorientált müködtetését és hasznosítást.
Tehát a képzelt befektetőnk a rendkívül sikeres beruházása eredményeképen, az egy éves profitja várhatóan
 
 
            44.500 - 69.000 euró
 
 
között alakúl úgy, hogy mindezen rendkívül jelentős eredményen felül,  talajdonosa egy Tenerifei, kiemelkedő forgalmat bonyolító, különleges és egyedi vendéglátó egységnek, amely tényleges piaci értéke a látványosan magas kihasználtság eredményeképpen legalább kétszerese az eredetileg befektetett összegének.
 
 
20170811_105436.jpg 
 
Tehát, elmondhatjuk nem csak megvalósítottuk a bevezetőnkben igért kiemelkedő megtérülést, hanem a reális értéknövekedést számolva gyakorlatilag kétszeresen túlszárnyaltuk azt.
 
 
 
Mindezek felet, azt hiszem nem kell hangsúlyozni azt az értékben talán ki sem fejezhető csodálatos élményt, amikor Te kedves befektető a családoddal együtt évente többször is élvezheted a saját tulajdonú, különleges és ami a legfontosabb, szárnyaló forgalmú szállás projectedben való rendkívűl kellemes és természetesen téritésmentes pihenést, nyaralást a Kanári Szigetek legszebb gyögyszemén!
 
VigyorCsókVigyor  20170810_200528.jpg

 

 

midfoto_4_16.jpg

 

 

165701a0b6903ec4bced7f22e3b90d7e.jpg

 

 the-beach-camp-view-from-tent.jpg

 

 cocoon-tree-bed-tente-cabane-arbres-l-yniusv.jpeg

 

 

20170811_105400.jpg
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Ha nálunk könyveltet nyugodtan fog aludni

► nem lesz gondja az adózásra!

tax-pay.hupont.hu

2. A TOPI AUTÓSISKOLA: 27 ÉVES

► Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

topijogsi.hupont.hu

3. Társasházkezelő - Közös képviselő -Társasház Üzemeltetés -Ingatlankezelés

► Mert mi a társasházak jövőjét képviseljük. Mi család tagjaként dolgozunk, és „családtagnak" is érezzük magunkat a társasházakban. Mi alakítjuk a társasházak jövőjét. Kapcsolat tel.: + 36 30 555 4367

tarsashazkezelo.hupont.hu

4. Tiszta Csapvíz Webáruház

► Vevőszolgálat: 0620 531 4877

tisztacsapviz.hupont.hu

5. Internetes Otthoni Kreatív Munka

► "ugyanazon a réten a bárány füvet keres, a kutya nyulat, a gólya békát." Munkát keresel? Akkor jó helyen jársz! Munkát kínálsz? Akkor is jó helyen jársz!

textlabor.hupont.hu

6. LocsolóTÖMLŐ locsolócső flexibilis tömlő slag csavarodásmentes tömlő

► Magyar és Olasz locsolóTÖMLŐ, csavarodásmentes TÖMLŐ, kerti slag, garden hose, TÖMLŐtoldó, TÖMLŐösszekötő, TÖMLŐvég, TÖMLŐcsatlakozó, TÖMLŐtartó, TÖMLŐ gyorscsatlakozó, tűzoltó TÖMLŐ, 1/2 colos TÖMLŐ, 3/4 TÖMLŐ, 1 colos TÖMLŐ, 2 colos TÖMLŐ ár, árak

tomlo.hupont.hu

7. TENERIFE - SPANYOLORSZÁG

► Fedezze fel, ismerje meg Tenerife sokszínű világát, kultúráját, hagyományit! Napsütötte hely a szabadidő izgalmas eltöltésére és szórakozásra. Pihenés, nyaralás, kikapcsolódás egy vadregényes szigeten!

tenerife-spain.hupont.hu

8. Tavirózsa Vásárlás! Tavirózsák Változatos Színekben!

► Tavirózsa Webáruház! Vízinövények! 5,000,-Ft rendelés után Ajándék Tavirózsa ! Több mint 30 fajta tavirózsa, kedvező áron!

tavirozsamf.hupont.hu

9. Teherautó bérlés, teherautó kölcsönzés Budapest. Napi 6000,-Ft

► Teherautó bérlés és kölcsönzés. Budapest és vonzáskörzetében. Olcsó ár, kedvező feltételek. Már napi 6000,-Ft-tól. - teherautó bérlés Budapest

teherautoberlesbudapest.hupont.hu

10. Tekergő Bábszínház

► A bábszínház bölcsődéseknek, óvodásoknak, kisiskolásoknak egyaránt ajánlja interaktív előadásait! Hagyományos kesztyű bábokkal, színházi paravánnal, felidézve a '60-s, '70-s évek retro hangulatát, igazodva a mai gyermekek igényeihez.

tekergobabszinhaz.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

2. BAKONYI KEMENCÉSHÁZ BAKONYBÉL Szállás Bakonybélben,Bakonyi vendégház ,

► Szállás, Vendégház,Utazás ,Kikapcsolódás mob.: 30/494-6985 www.szallasinfo.hu/bakonyihaz

kemenceshaz.hupont.hu

3. Vízszerelés, csatorna szerelés, javítás,vízszerelési munkák, épületgépészet

► Vízszerelés, csatorna szerelés, javítás, vízszerelési munkákat vállalunk Budapest és környékén. Csaptelep csere, mosdó, mosogató csere javítás, vízóra akna, beépítés. Csatorna telepítés, szerelés. Minden ami vízzel kapcsolatos, szerelés, javítás.

vizszereles-csatorna.hupont.hu

4. REMÉNY-HANG

► Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen. (János 3:16)

remenyhang.hupont.hu

5. Violetta :)

► Aki Violetta fan annak ez az oldal való. Itt mindent megtutsz

viluettaviolettaxd.hupont.hu

6. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

7. KIADÓ Lakás, iroda, Családiház, ingatlan ajánlat keresés Budapest

► Bérbeadó KIADÓ LAKÁSOK IRODÁK ingatlan BUDAPEST Bérbeadó, színvonalas, felújított, igényes LAKÁSOKAT - IRODÁKAT, KERESÜNK - KINÁLUNK Budapest területén, üresen vagy bútorozva, hosszú távú bérlésre.Tel:4091319 06 30 2312667 e-mail: info@berbeado.hu w

ingatlanbp.hupont.hu

8. Ételallergiások Boltja

► Glutén-, tej-, tojásmentes, és diabetikus termékek forgalmazása Nyíregyházán, a Dózsa Gy. út 14. szám alatt, a Károlyi Cukrászda mellett.

glutenmentesbolt.hupont.hu

9. Magyarországi Egyesület az Erőszak és a Megkülönböztetés Ellen

► Hungarian Association Against Violence and Discrimination

meeme.hupont.hu

10. AMERICAN BUSINESS AUTÓALKATRÉSZ- ÉRTÉKESÍTÉS USA-MAGYARORSZÁG

► ÚJ ÉS HASZNÁLT BMW AMERIKAI AUTÓ ALKATRÉSZEK MAGYARORSZÁGI ÉRTÉKESÍTÉS! MAGYAR-ENGLISH!AUTÓPARTS,TUNING ÉS SZERVÍZ! BMW ÉS USA AUTÓ ALKATRÉSZEK!

americanbusiness.hupont.hu

11. Tacskó-fan-site

► itt mindent megtudhatsz.

tacsko-fan-site.hupont.hu

12. Fonyódi Floorball

► MINDIG CSAK EGY MÉRKŐZÉST NYERJ MEG! AZ ELŐTTED ÁLLÓT!

floorball.hupont.hu

13. Műanyag Hulladék Felvásárlás

► Műanyag darálék, műanyag granulátum, műanyag regranulátum és darabáru felvásárlása. Magyarország vezető műanyag hulladék feldolgozó vállalata ipari, kereskedelmi és háztartási hulladék felvásárlásával és kereskedelmével foglalkozik.

horvathplast.hupont.hu

14. www.mittegyek.hupont.hu

► Szórakozás, mindenkor, mindenkinek!

mittegyek.hupont.hu

15. Kerepesi családi ház eladó, cserélhető, azonnal költözhető, olcsó ház

► Eladó vagy cserélhető egy 108 m2-es, tehermentes családi házrész 3/8 tulajdoni hányada 577 m2-es telken. 2,5 szobás, összkomfortos, cirkófűtéses társasházi lakás. Alápincézett. Összközműves, központi fekvésű, aszfaltos utak mentén.

kerepesihaz.hupont.hu

16. Simcsik András és családja, személyes weboldal

► "Mert úgy szerette Isten a világot , hogy az ő egyszülött fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen" Ján. 3;16

simcsik.hupont.hu

17. Jólét, bőség és egyéb kalandok!!!

► Tedd vagy ne tedd, de soha ne próbálkozz! (Yoda Mester)

szucsferenc.hupont.hu

18. Grafológia, grafológus képzés, pszichológia

► Tanulj Te is grafológusnak!

grafologuserika.hupont.hu

19. HASZNÁLT BAKELITLEMEZEK ELADÁSA!

► Eladom már nem használt kis és nagylemezeimet. A hanglemezek használtak . Gyűjtőknek és bakelitlemezt kedvelőknek érdemes átböngészni! A lemez lehet régi, de a lemezjátszó hangja újjávarázsolja a régi emlékeket.

lemeztar.hupont.hu

20. TUTI TIPPEK

► Netezőknek, gyarapodni kívánó, tevékeny embereknek.

tutitippek.hupont.hu

21. Pólók és ruhák

► ruházat olcsón és gyorsan

polokozpont.hupont.hu

22. Katica családi napközi

► Téged várnak a színes, vidám hétköznapok a Katica családi napköziben

katicanapkozi.hupont.hu

23. Acéllemez

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

paneltrade.hupont.hu

24. Brúnó- Ép Kft.

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

bruno-ep.hupont.hu

25. Holland adóbevallás, adóvisszatérítés, tb-támogatás

► Online adóbevallás készítés, díjmentes előkalkulációval vagy tb-hozzájárulás igénylése.

nlh-service.hupont.hu

26. Könyvelőkuckó

► Könyvelés katás és evás vállalkozásoknak kedvező áron. Egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok könyvelése, bérszámfejtése. Adóbevallások készítése magánszemélyeknek is.

konyvelokucko.hupont.hu

27. Bigi-Elektrika

► Elektromos zene! Ütemes és kellemes hallgató zene minden korosztálynak!

bigielektrika.hupont.hu

28. Holland Bútor Alsópáhok (Keszthelyi út) - Használtbútor, Antik bútor

► Holland Bútor Alsópáhok (Keszthelyi út, 75főút) Használt-és antik bútorok eladása, házhozszállítása

hollandbutor.hupont.hu

29. Family Guy Epizódok!

► Family Guy 1.évad-8.évad (Magyar Szinkronos Részek) FELTÖLTÉS ALATT!!

familyguyeps.hupont.hu

30. juhaszelvira55

► "Amit a szem nem lát, a szív azt is érzi." /Paulp Coelho/

juhaszelvira.hupont.hu

31. animációs kedvelők

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

aaaanimeeee.hupont.hu

32. Hotel Transylvania

► Ahol a szörnyek lazulnak

szallodanegyhusz.hupont.hu

33. http://www.hiressztarok.hupont.hu

► Ez egy olyan honlap ahol sok sztár van nem azt mondom hogy mindegyik hires de nekem igen!mindegy érezzétek magatokat jűl és ha tetszik és valami még hiányzik irjatok a frakkosok@citromail.hu-ra és megteszem amit tudok!

hiressztarok.hupont.hu

34. KuTyAkOzMeTiKa

► Minden hónapban új akciókkal és ajándékokkal várom megszépülni vágyó kedvencét és persze a szerető gazdiját!:o)

kedvencunkkozmetikaja.hupont.hu

35. Refero Bau építőipari és ingatlanforgalmazó kft

► "Minőség előtérbe helyezve!"

refero.hupont.hu

36. Rihanna rajongói oldal

► Ha kedveled Rihannát ugorj be, minden Rihanna-fannak itt a helye!

rihanna-fan.hupont.hu

37. Ez mi? Ebből te sem maradhatsz ki!

► Keresek eladó vagy kiadó Székesfehérvár-i lakó ingatlanokat.

mindegy.hupont.hu

38. Sasrét Vadászház Étterem

► Szálláskén és Étteremként is üzemel .

sasret.hupont.hu

39. Hirdetés feladás mesterfokon! Hirdesse meg honlapját 550 hirdetési oldalon!

► Egyszerű, bevált, költséghatékony marketingstratégiák kis- és középvállalatoknak! Regisztráljon, és töltse fel hirdetését! A többit bízza ránk! Internetes hirdetési hadjáratok 550 hirdető oldalon! www.net-marketing.hu - Tel: +36-20-509-43-19

hirdetesreklam.hupont.hu

40. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

41. Boszorkánnyá válás :)

► Sziasztok elmesélnénk a mi kis történetünket, hogy-hogy váltunk boszorkánnyá :) Amy és Abby :))

boszorkanyavalas.hupont.hu

42. Kicinema

► Ismerd meg a Kicinema munkáit, légy rabja a világának!

kicinema.hupont.hu

43. Mimi varázslatos világa

► Sziasztok! Ezen az oldalon utazásaimról, kedvenc dolgaimról olvashattok. A témát konkrétan nem is tudnám megfogalmazni, mivel rendkívül változatos.

mimivilaga.hupont.hu

44. biciklik es alaktrészek

► bicikliket es alkatreszeket arusitunk

redbike.hupont.hu

45. A JÁVA ÉPÍTŐJÁTÉK ÚJRAFELFEDEZÉSÉÉRT

► A magyar JÁVA építőjátékból adódó határtalan kreativitás bemutatására KREATÍV GALÉRIA

java-epito.hupont.hu

46. Egészségünkre Biocom Ökonet

► Egészségünkre

egeszsegunkre-okonet.hupont.hu

47. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

ivettkepei.hupont.hu

48. Autó történet

► autós képek és autó történetek

autokepek.hupont.hu

49. Idézetek:$

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

hangulatjelek-dalszovegek.hupont.hu

50. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

51. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

52. Numizmatika (Romai birodalom okori Pénzérmék és Középkor)

► Sziaztok ez az oldal Romai birodalom és okoro és középkori érmék eladásával foglakozik nemcsak gyütüknek a pénzérmék igaziak bevizsgáltak 8 napos viszavásárlási garancia csere is érdekel.

regipenzermekdg.hupont.hu

53. KISS ÉS TÁRSA ÉPÍTŐIPARI BETÉTI TÁRSASÁG KÖMŰVES HONLAP FEJÉR MEGYE

► épületek építése,felujítása,átalakítása ,hideg burkolás ,melegburkolás,homlokzatfestés.kerítés építés,betontermékek legyártása,falazás ,vakolás,gipszkarton mennyezetek,gpiszkarton válaszfalak,dryvit szigetelés,ácsmunka ,tetőfedő munka,kerti grillek

kiss-kiss.hupont.hu

54. Hunok igaz története

► Csak törpe nép felejthet ős nagyságot, Csak elfajult kor hős elődöket, A lelkes eljár ősei sírlakához, S gyújt régi fénynél új szövétneket. (Garay)

hunok.hupont.hu

55. Állatlexikon

► Állatok minden mennyiségben.

allat-lexikon.hupont.hu

56. SZTÁR TITKOK!

► Titkok Shakiráról, SP-ről,....más sztárokról !!!!

sztarok-elete-sztarok.hupont.hu

57. ♥мιlєу Яαу cугυs♥

► Ez az oldal Miley Cyrusról szól, ha szeretitek, akkor mindenképpen itt van a helyetek!Minden héten újabb és újabb hírek róla!:)Jó szórakozááást!:) ♥Love Milz♥

mileycyrusstaroldal.hupont.hu

58. Üvegezés Budapest, üveg cserék, üvegezés helyszínen.

► Üveges - üvegezés Budapest - üvegezés helyszínen - Üveges gyorsszolgálat Budapesten - üveges munka - helyszíni üvegezés háznál - üvegezés biztosításra.

uvegezes-budapest.hupont.hu

59. GROSCOM AZ ELEKTRONIKA VILÁGA

► HOBBI ÉS MAXIMALIZMUS

grocom.hupont.hu

60. Természet

► Ezen a weblapon mindenki tudomást növényekről

erdelyi.hupont.hu

61. Honda

► Minden ami a HONDÁKKAL kapcsolatos

hondacivic.hupont.hu

62. BRUTAL BIKES Kft.

► Gépjármű szerviz. Számítástechnikai eszközök szervizelése, értékesítése.

brutalbikes.hupont.hu

63. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

64. VII. Marian Cozma emléktorna

► Nem indul több torna

ppmkezikupak.hupont.hu

65. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

66. Vattacukor világ

► Sziasztok! Beléptél egy rózsaszín álomba azaz a Vattacukor világba ahol mindenki boldog.

szaszalapja.hupont.hu

67. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

68. Használt plüssjátékok filléres árakon

► Renkívül olcsó, magas minőségű, saját, használt plüss figurák, mesefigurák és aprócska játékok. Pénzvisszafizetési lehetőséggel, kockázatmentes hozzájutás ezekhez az aranyos játékokhoz.

hasznaltpluss.hupont.hu

69. Woma duguláselhárítás Budapesten

► Azonnali duguláselhárítás Budapesten, ingyenes kiszállással, garanciával, korrekt árakkal, Csongrádi László 06 20 293 44 00!

dugulaselharitasbudapest.hupont.hu

70. Café Pan & Restaurant

► Ahol minden azért van, hogy Ön jól érezze Magát.

cafepan.hupont.hu

71. Gazdit kereső kutyusok, cicák

► Állatmentők által megmentett kutyák, cicák keresik gondoskodó, szerető társukat. A lelki és fizikai megrázkódtatások, átélt szenvedések ellenére még mindig bizalommal, reménnyel és nagyon sok szeretettel várják új gazdájukat.

gazditkeresokutyusok.hupont.hu

72. Astronautical stamp and autograph collection

► Astronautical and aeronautical stamps, postcards, envelopes, FCD-s, seals, autographs by 140 different astronauts, photos and special space stamps from noumerous countries all over the world!

urbelyeg.hupont.hu

73. Szia:)

► Légy üdvözölve:P

zumiszusza.hupont.hu

74. A Munkanélküliség megoldása a kezünkben van!

► Munkanélküli? Nem találja helyét a világban? Sok a kiadása? Kezdi felélni tartalékait? Nem talál testhez álló munkát magának? Terhelik a megélhetési gondok és már nem lát kiutat a munkanélküliségből? Van MEGOLDÁS!!

antivalsag.hupont.hu

75. ERRŐL- ARRÓL- ŐSZINTÉN & EZ + AZ

► Ez egy sok mindenről szóló Honlap. Olvashatsz szépről, jóról, rosszról, vidámságról, érdekességekről, stb.

errol-arrol-beszelni.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 19
Heti: 29
Havi: 502
Össz.: 4 576

Látogatottság növelés
Oldal: 6. EGY RAGYOGÓ ÖTLET
ÜDVÖZLÖLLEK TENERIFÉN A KIVÁLÓ BEFEKTETÉSEK SZIGETÉN! - © 2008 - 2018 - tenerifehat.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »