ÜDVÖZLÖLLEK TENERIFÉN A KIVÁLÓ BEFEKTETÉSEK SZIGETÉN!

A legjobb befektetés az, amely a legkissebb métékkel, a legnagyobb hozamot biztosítja, a legkissebb kockázat mellett!

 -of-interior-decoration-decorating-at-decor-house-designs-new-c_850x554.jpg
 
 
 
 
 
 
 
MINI HOSTEL KIALAKÍTÁSA
 Mobil elemekből
  
 
 
 
Miért érdemes szálláshelyet bérelni és üzemeltetni Tenerifén?
 
 
 
Mert tenerifén óriási a kínálat a turisztikai célú szolgáltatások szinte minden területén, de érdekes módon az olcsóbb árfekvésű szálláshelyekből egyértelműen magasabb a kereslet mint a kínálat.
 
 
Ennek oka többek között, hogy Tenerifén gyakorlatilag építkezési stop van érvényben, ezért a már kiépült klasszikus Hotelek kielégítő kínálatán túl, a kisebb szálláshelyek építése, kialakítása bizonyos adminisztratív akadályokba ütközik.
 
 
Mindezeken túl, határozottan átalakulóban a világ turistáinak szálláshely iránti igénye. Egyértelműen nő a népszerűsége a hagyományostól eltérő, egyedi kialakítású vagy a közösségi élet iránti igényt lényegesen jobban kielégítő Hostelek és a kisebb, fiatalosabb, különlegesebb száláshelyek iránt.
 
 
 
 
 container-house-legszebb.jpg
 
Nos, mi pont ezt a jelentős keresletet célozzuk meg az egyedi és minden tekintetben trendi, ám mégis rendkívül kis költséggel kialakítható szálláshelyünkkel.
 
 
 
MIÉRT  ALACSONYAK  A  KÖLTSÉGEK?
 
 
 
Mert az alábbi három különleges és egyedi szempont a vezérelvünk.
 
 
 
kont_szep_szurkr.jpg

 

 

1.  Hostelünket hagyományos épület helyett, a divatos és egyedi jellege miatt igen keresett ugynevezett konténer házakból valósítjuk meg.
 
 
Ez a világszerte népszerű szállás tipus pár nap alatt kialakítható hotelünk részére és szinte azonnal üzemeltethető.
Fotóinkon is látható csábos és különleges hangulatuk.
 
 
2. Könnyüszerkezetes jellegükből adódóan, szinte bárhol elhelyezhetők, és nem szükséges  építési engedély beszerzése.
Szabadon választható hozzá szép tengerparti terület és ilyen Tenerife déli részén sok található.
 
 
3. Alacsony bekerülési árstrukturánk következő és legfontosabb eleme, hogy a fenti két összetevő egyikét sem vásároljuk meg!
 
 
Tenerife kitünő adottságai lehetővé teszik , hogy hosszútávra béreljük a Hostelünkhöz szükséges telekrészt, valamint a már előre kialakított konténer lakóelemeket is.
 

kont_fuggonyos.jpg

 

Ezzel a különleges tartós bérleti konstrukcióval  az első fázisban 18 ágyasra tervezett szálláshelyünk bekerülési összege nem haladja meg a 10-12.000 eurót!
 
 
 
Természetesen a havonta esedékes bérleti díjak már a bevételből kerülnek törlesztésre.
 
 
 
Az így megnyitott 18 ágyas hostelünk havi átlagos bevétele, tekintettel az ilyen szálláshelyek iránti jelentős keresletre 
 4- 6000 euró között lesz.

 

kont_em_terasz.jpg

 

Ez a hihetetlen alacsony befektetéssel megvalósítható különleges HOSTEL, az egyik leggyorsabb megtérülést biztosító,  értéket létrehozó project, mely tökéletes helyszine lehet saját nyaralásunknak, Tenerifei üdülésünknek is!

 

VigyorZavarban vanVigyor

 

 

 

20170810_153115.jpg

 

 

 

 

go-container-home-design-software-cargo-container-homes-design-1024x576.jpg

 

 

 

telek.jpg

 

contoh-desain-rumah-villa-bali-6-683x1024.jpg

 

 

 

 Fentiekhez hasonló a következő ajánlatunk is

 

 

EGYEDÜLÁLLÓ  SZÁLLÁSHELY
BEFEKTETÉS
Luxus sátrakkal
 
20170810_201027.jpg
 
A fenti Hostel projectünkhöz igen hasonló a 
 
LUXUS SÁTOR SZÁLLÁSHELY KIALAKITÁS
 
amely jelenleg a legdivatosabb és így a legnagyobb  haszonnal kecsegtető 
Befektetési Project Tenerifén.
20170811_104828.jpg 
Mielőtt részleteznénk ezt a világviszonylatban is egyedi turisztika befektetést, nézzünk miért a szálláshely szolgáltatás területén érdemes a leginkább gondolkodnunk: 
 
 
 
 
 
 
1. Tenerifére látogat a legtöbb turista!
 
Tenerife, az erre a csodálatos kis szigetre látogató évi HAT millió turista jóvoltából , a legbiztosabb és legjövedelmezőbb  helyszinét ajánlja a jól átgondolt és megalapozott turisztikai befektetések számára.
 
2. Turizmuson belűl miért a szálláshely szolgáltatás?
 
Mert tenerifén óriási a kínálat a turisztikai célú szolgáltatások szinte minden területén, de érdekes módon az olcsóbb árfekvésű szálláshelyekből egyértelműen magasabb a kereslet mint a kínálat.
Ennek oka többek között, hogy Tenerifén gyakorlatilag építkezési stop van érvényben, ezért a már kiépült klasszikus Hotelek kielégítő kínálatán túl, az olcsóbb árfekvési szálláshelyek építése, kialakítása bizonyos akadályokba ütközik.
Mindezeken túl, határozottan átalakulóban a világ turistáinak szálláshely iránti igénye és egyértelműen nő a népszerűsége a hagyományostól eltérő, egyedi kialakítású vagy a közösségi élet iránti igényt lényegesen jobban kielégítő Hostelek és kisebb, fiatalosabb, különlegesebb elhelyezkedési lehetőségek iránt.
Nos, mi pont ezt a rendkívüli, speciális keresletet céloztuk meg az egyedi és minden tekintetben trendi szálláshely kialakítási koncepciónkkal.
 
 
3. A legkülönlegesebb szállás kínálat! 
 
 
 
 
Tökéletes helyismerettel történő turisztikai hasznosítás céljából,  Óceánpart közeli telek vásárlásunk értéke nem csak egyszerűen értékőrző beruházás, hanem egy kevés terep rendezést követően, már magassabb értéket képvisel, mint a vételára.
Az így birtokunkba került és szabadon kiválasztott helyszínünkön olyan projektet valósítunk meg, amely rendkívül kedvező költségkeretű, adminisztrációs akadályokba nem ütközik, ugyanakkor a legmagasabb keresletet biztosítja.
 
4. Azonnali értéknövelő beruházás!
 
Azért csak telket vásárlunk mert a saját erőből, rendkívűl kis költséggel, rövid idő alatt megvalósításra kerűlő szállodai egységünk, rendkívüli ÉRTÉKNÖVELÉST valósít meg a számunkra.
És most nézzünk egy kis köztes kalkulációt, mire költöttük a pénzünket és hogy valósul meg a befektetése általunk igért folyamatos és megérdőjelezhetetlen biztonsága.
 
Tenerife annak ellenére, hogy nem nagy sziget és jelentősen urbanizált, mégis  nagyon sok, szép fekvésű, óceán közeli és ócean panorámájú nagy méretű szabad telkekel rendelkezik, amelyeknek további nagy előnye, hogy a idegenforgalom fő áramlatát biztosító nyaraló városok közvetlen közelében találhatók, így az infrastrukturájuk is kiváló, továbbá a jelentős közlekedési útvonalak mellett fekszenek.
Ezek a telkek most kerűlnek felparcelázásra és a helyi bürokráciát ügyesen átrágva, új tulajdonosi bejegyzéssel a 30 ezer eurós telek vásárlásunk a dolgok rende szerint rögtön legalább 40 ezer forgalom képes eurót ér.
 
 
 
5. A legsikeresebb project kiválsztása!
 
Hostel építés helyett a tizedannyiba kerülő, és sokkal trendibb, különlegesebb, egyedibb saját erővel kivitelezett exluziv sátor szállást valósítunk meg, mindössze 10 ezer euróból.
És rögtön egy ujabb kis számvetés, miszerint a most már nem csak egy telek, hanem egy különleges, a turisták által kiemelkedő  népszerűségre számító, a szükséges engedélyekkel rendelkező kis saját tulajdonú, ténylegesen 40.000 ezer euróba került "vendéglátó egységünk" tényleges piaci értéke, mindössze 1-2 hónappal a kezdeteket követően, nem kevesebb mint 60-70.000 euró, amely az eddigi befektetésünknek gyakorlatilag már is a kétszereséhez közelit.
Csak mellékesen érdemes megemlítenünk, egy hasonló vendégszám kapacitású hagyományos szerkezeti strukturájú kis penzió épület hasonló hasznosítási mutatók esetén 2-300 ezer eurónál olcsóbban nem nem találhatók a piacon
Ugyanakkor ezzel még nem valósítottuk meg az eredeti célunkat, mert nem csak azt igértük, hogy egy éven belül megtérül a teljes befektetésünk, hanem bónuszként most következik a ajánlatunk HATODIK és egyben a legértékesebb pontja...
 
 
 20170810_200826.jpg
 
 
6. A leghatékonyabb üzemeltetés!
 
És mindezek után, még csak most jön az eredeti ajánlatunk krémje, fénypontja és koronája, az általunk hihetetlen kevés euróból megvalósított, de már is jelentősen többet érő, egyedi stilusú kis hotelünk üzemeltetéséből származó jövedelmünk, PROFITUNK számbavétele.
Egy egyszerű, gyors és rövid kalkuláció után a következő eredményt látjuk.
 
 
 
 
Hat db két ágyas, tágas, komfortos "sátor szobánk"  ajánlott napi ára 50-80 euró /a megvalósított szinvonaltól függően/ és felhívom kedves olvasóink figyelmét, hogy ezen ár alatt csak elkótyavetélnénk a létrehozott értékünket, mert az egész világon hihetetlen trendi és keresett ez az egyedi és rendkívül hangulatos tengerparti szállás lehetőség.
 
 
A kis különleges, ékszerkategóriájú és kiemelten turista csalogató ALOJAMIENTO /egyedi szállás ajánlat/ egységünk kihasználtságára vonatkozólag két tányezőre épÍhetünk, mégpedig
 
 
== A == 
 
 
   Tenerife csodálatos időjárása, amely egész évre vonatkozólag biztosítja nem csak a fentebb már említett ird és mond HAT milliós turista látogatót, hanem szavatol a 'leghidegebb" téli hónapokban is 22-25 fokos napi átlaghőmérsékletet, így az egyedi "vászon apartmanjaink" pillanatnyi megállás nélkül, egész évben hasznosíthatók.
 
 
== B ==
 
 
  Az  AVE MILE S.L. Profi, rendkívül hatásos reklámja és marketing munkája eredményekénpen biztosított az egész évre vonatkozó gyakorlatilag
 
 
 
 
 20170810_200236.jpg
 
 
 
TELJES de minimum 80-90%-os KIHASZNÁLTSÁG!
 
Tehát kalkulációnkat folytatva, nem kell mást tennünk mint a napi 300-480 € bevételünket megszorozni az év 360 napjával és teljes éves bevételként már csak ide írni a 
 
 
 
              108.000 - 172.000 € 
 
 
   de a leggyengébb 80% kihasználtságnál
 
 
                 86.400 - 138.000€
 
 
     ÉVES ÜZEMELTETÉSI BEVÉTEL!
 
 
 
Természetesen csökkentjük az adókkal és müködési költséggekkel és megkapjuk 
 
 
            65.000 - 99.000 €
 
 
Már csak egyetlen, a kedves befektetőink számára talán szomorú, de talán a leghasznosabb kötelezettségnek kell eleget tennünk, amikor a fentiekből levonjuk az AVE MILE S.L. szolid 30%-os közremüködési díját, amiért a kedves befektető nevében és helyette 100 százalékosan ellátta a kis Hotelske  lelkiismeretes és maximálisan 
profitorientált müködtetését és hasznosítást.
Tehát a képzelt befektetőnk a rendkívül sikeres beruházása eredményeképen, az egy éves profitja várhatóan
 
 
            44.500 - 69.000 euró
 
 
között alakúl úgy, hogy mindezen rendkívül jelentős eredményen felül,  talajdonosa egy Tenerifei, kiemelkedő forgalmat bonyolító, különleges és egyedi vendéglátó egységnek, amely tényleges piaci értéke a látványosan magas kihasználtság eredményeképpen legalább kétszerese az eredetileg befektetett összegének.
 
 
 
 
Tehát, elmondhatjuk nem csak megvalósítottuk a bevezetőnkben igért kiemelkedő megtérülést, hanem a reális értéknövekedést számolva gyakorlatilag kétszeresen túlszárnyaltuk azt.
 
 
 
Mindezek felet, azt hiszem nem kell hangsúlyozni azt az értékben talán ki sem fejezhető csodálatos élményt, amikor Te kedves befektető a családoddal együtt évente többször is élvezheted a saját tulajdonú, különleges és ami a legfontosabb, szárnyaló forgalmú szállás projectedben való rendkívűl kellemes és természetesen téritésmentes pihenést, nyaralást a Kanári Szigetek legszebb gyögyszemén!
 
 
 20170810_200912.jpg

20170710_111618.jpg

 20170811_105436.jpg

 20170810_200528.jpg

 

 

 

 

 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Tiszta Csapvíz Webáruház

► Vevőszolgálat: 0620 531 4877

tisztacsapviz.hupont.hu

2. Internetes Otthoni Kreatív Munka

► "ugyanazon a réten a bárány füvet keres, a kutya nyulat, a gólya békát." Munkát keresel? Akkor jó helyen jársz! Munkát kínálsz? Akkor is jó helyen jársz!

textlabor.hupont.hu

3. Tekergő Bábszínház

► A bábszínház bölcsődéseknek, óvodásoknak, kisiskolásoknak egyaránt ajánlja interaktív előadásait! Hagyományos kesztyű bábokkal, színházi paravánnal, felidézve a '60-s, '70-s évek retro hangulatát, igazodva a mai gyermekek igényeihez.

tekergobabszinhaz.hupont.hu

4. Teherautó bérlés, teherautó kölcsönzés Budapest. Napi 6000,-Ft

► Teherautó bérlés és kölcsönzés. Budapest és vonzáskörzetében. Olcsó ár, kedvező feltételek. Már napi 6000,-Ft-tól. - teherautó bérlés Budapest

teherautoberlesbudapest.hupont.hu

5. Ipari takarítógépek bérbeadása 06 30 397 6768

► Ipari takarítógépek, porszívók, kárpittisztítók, gőztisztítók, nedves porszívók kölcsönzése

takaritogepberles.hupont.hu

6. TENERIFE - SPANYOLORSZÁG

► Fedezze fel, ismerje meg Tenerife sokszínű világát, kultúráját, hagyományit! Napsütötte hely a szabadidő izgalmas eltöltésére és szórakozásra. Pihenés, nyaralás, kikapcsolódás egy vadregényes szigeten!

tenerife-spain.hupont.hu

7. Ha nálunk könyveltet nyugodtan fog aludni

► nem lesz gondja az adózásra!

tax-pay.hupont.hu

8. Társasházkezelő - Közös képviselő -Társasház Üzemeltetés -Ingatlankezelés

► Mert mi a társasházak jövőjét képviseljük. Mi család tagjaként dolgozunk, és „családtagnak" is érezzük magunkat a társasházakban. Mi alakítjuk a társasházak jövőjét. Kapcsolat tel.: + 36 30 555 4367

tarsashazkezelo.hupont.hu

9. Tavirózsa Vásárlás! Tavirózsák Változatos Színekben!

► Tavirózsa Webáruház! Vízinövények! 5,000,-Ft rendelés után Ajándék Tavirózsa ! Több mint 30 fajta tavirózsa, kedvező áron!

tavirozsamf.hupont.hu

10. Csavarodásmentes tömlő, locsolótömlő »» AKÁR INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

► Locsolótömlő, csavarodásmentes tömlő, kerti slag, tűzoltó tömlő, permetező tömlő, tömlőtoldó, tömlőösszekötő, tömlővég, tömlőcsatlakozó, tömlőtartó, gyorscsatlakozó vízhez, 1/2 colos tömlő, 3/4 tömlő, 1 colos tömlő, 2 colos tömlő ár

tomlo.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

2. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

3. Kávé ízü álomvilág

► Soha nem késő elkezdeni! Közel a hatvanhoz kezdtem el leírni gondolatokat, jegyzeteket készíteni , amik rögzítik az élet bizonyos pillanatait. Egy adott szituációhoz csak kevés fantázia kell és kész a mondanivaló. Érezd magad jól itt kedves Vendég!

kave-izu-alomvilag.hupont.hu

4. Hímessy Áron

► zeneszerző honlapja

himessyaron.hupont.hu

5. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

6. Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

► Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

7. Villanyszerelő Kecskemét

► Villanyszerelés Javítás 06 30 9388145

villanyszakik.hupont.hu

8. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

9. **** kutya palota *****

► ****Sziasztok!Ez az oldal kutyákkal foglalkozik remélem tetszeni fog!Köszi hogy benéztél!****

kutyapalota.hupont.hu

10. Akciós Utak A Maiutazástól

► Akciós Utak,Wellness Hétvégék,Romantikus Utak,Élménycsomagok,Lastminute Utak,Családi Csomagok,Nászutas Élménycsomag

akciosutak.hupont.hu

11. Pihenőszék,baba pihenőszék,hintás pihenőszék,pihenőszék játék,hordozható,

► Pihenőszék,Hintaszék.Újszülött kortól használható.www.bababoltolcso.hu

pihenoszek.hupont.hu

12. Autósülés,autósülések,gyerekülés,gyerekülések, biztonsági gyerekülés

► Autósülés,autósülések,babakocsi autósülés, biztonsági gyerekülés,baba autósülés,baba autósülések,gyermek autósülés,gyermek autósülések,Pierre cardin autósülés,pierre cardin autósülések,Top rider autósülés,Giraffe club autósülés,Olcsón!

autosules.hupont.hu

13. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

14. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

monda.hupont.hu

15. Bébikomp, baba bébikomp, gyerek bébikomp, hintás bébikomp, zenélő bébikomp

► Bébikomp,Hintás bébikomp.Segítség a babáknak az első lépések megtételéhez,erősíti a lábakat járást előtt.

bebikomp.hupont.hu

16. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Az oldal megszünt

idezetes-verses.hupont.hu

17. Földrajz

► .

wwwaltalanosfoldrajz.hupont.hu

18. ÉFT: ÉRZELMI FELSZABADÍTÓ TECHNIKA ÉS MÁS PROBLÉMA-MEGOLDÓ MÓDSZEREK

► EGY PROBLÉMA AZON A TUDATSZINTEN, AMIN KELETKEZETT NEM OLDHATÓ MEG. ALTERNATÍV MÓDSZEREIM FELTÁRÁST ÉS MEGOLDÁST KÍNÁLNAK -TESTNEK, LÉLEKNEK, SZELLEMNEK.

eftszeged.hupont.hu

19. Babamérlegek,bababoltolcso.hu

► Olcsó babamérlegek vásárlása a webáruházba és bababoltunkban.

babamerlegek.hupont.hu

20. Tanulóbicikli, tanulóbiciklik, spartan tanulóbicikli, futókerékpár, hauck

► Tanuló biciklik,olcsón.www.bababoltolcso.hu

tanulobiciklik.hupont.hu

21. Gazdit kereső kutyusok, cicák

► Állatmentők által megmentett kutyák, cicák keresik gondoskodó, szerető társukat. A lelki és fizikai megrázkódtatások, átélt szenvedések ellenére még mindig bizalommal, reménnyel és nagyon sok szeretettel várják új gazdájukat.

gazditkeresokutyusok.hupont.hu

22. Szentgyörgy-kincse Tacskók

► Ezen az oldalon kizárólag a tacskókkal foglalkozom, saját kutyáim bemutatása mellett sokat megtudhatsz jellemükről, gondozásukról is. Én imádom őket,nagyon sok oldalú kutyák. Vadásznak, házat őriznek, játszanak,kirándulnak velünk. Velük öröm az élet!

szentgyorgy-kincsetacsko.hupont.hu

23. ninjanarutoneveldev4.hupont.hu

► Ha te is szeretnél kicsit kedvenceid bőrébe bújni és mindezt amennyire lehet a realitások keretein belül akkor itt a helyed!

ninjanarutonevelde.hupont.hu

24. A Bakonyi Csillag Vendégház Bakonybél

► Jártál már Bakonybélben? Még nem? Szüleid,nagyszüleid,dédszüleid biztos! Téged is várunk szeretettel! Bakonyi Csillag Vendégház Bakonybél ELÉRHETŐSÉGEK: TELEFON: 06 20/470-5206, 88/461-342 E-mail:csillagvendeghaz01@gmail.com

csillagvendeghaz.hupont.hu

25. Komoly és Komolytalan

► Ahogy a teremtés vagy a rendrakók szerkesztik

latomszol.hupont.hu

26. VAN ESÉLY KÖZHASZNÚ EGYESÜLET KISVÁRDA

► FIGYELJ RÁNK, TARTS VELÜNK!

vanesely.hupont.hu

27. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

28. Madárhatározó

► Minden, ami madár! A MADÁRBARÁT-LEXIKON kiegészítő weboldala. Ha itt nem jártál szerencsével, akkor nézz be a madarbarat-lexikon honlapra vagy keresd a szerzőt a madarbarat@invitel.hu e-mailcímen

madarhatarozo.hupont.hu

29. ACPC actual personal computer shop

► Számítástechnikai , Digitális fotó, Audio-vizuális Termékek Webáruháza

acpc.hupont.hu

30. Giraffe Club autósülés,Giraffe Club babakocsi, Giraffe babakocsi

► Giraffe Club autósülés,Giraffe Club babakocsi,Giraffe Club babakocsi,Giraffe Club etetőszék,Giraffe Club babakocsi,Minden ami Giraffe Club!

giraffeclub.hupont.hu

31. BABAGYŰJTEMÉNY

► Gazdag Katalin nemzetközi babagyűjteménye - Doll Collection

babagyujtemeny.hupont.hu

32. PRODAJNI CENTAR KOTAJSKIH ŽIČANIH OGRADA, OGRADA ZA DIVLJAČ

► ŽIČANA OGRADA JE NAJJEFTINIJA OGRADA NA SVETU. SVE ŠTO VAM JE POTREBNO MOŽETE PRONAĆI KOD NAS, OD A DO Ž. I ŠTA JE NAJVAŽNIJE: PO PROIZVOĐAČKIM CENAMA!

novaograda.hupont.hu

33. Nemes Ház

► Nyaraljon Balatonmáriafürdőn a nyugalom szigetén Balatonmáriafürdőn einen Urlaub Oase der Ruhe

nemes-janos.hupont.hu

34. BURKOLAS,FESTÉS,KŐMŰVES,BUDAPEST TERÜLETÉN!!!!!!

► SZOBAFESTÉS,BURKOLAS,KŐMŰVES,BP,EGÉSZ TERŰLETÉN

lakasfelujitaskomuves.hupont.hu

35. Hiányosságaid vannak a tanulásban? Akkor én segítek neked !

► Itt sok minden érdekes dolgot meg tudsz nézni.Ha találok valami érdekeset egyből felteszem az oldalra!Tanulást is segítem :)

tudastar.hupont.hu

36. Demi Lovato,szeretlek

► Szereted Demi Lovatót?Ha igen akkor ez az oldal ép neked van kitervelve

demii-lovato.hupont.hu

37. ~ BÖLCSELET ŐRZŐK ~

► “ ….NEM AZT MONDOM AMIT HALLANI AKARSZ ....HANEM AZT AMIT HALLANOD KELL...EZ SOKSZOR KIBILLENT MAJD AZ EGYENSÚLYODBÓL, MERT TÖBBNYIRE NEM LESZ ÖSZHANGBAN AZ ISMERETEIDDEL, A KÉNYELMEDDEL S AZZAL AMIT JELENLEG A VILÁGRÓL VAGY ÖNMAGADRÓL HISZEL ..."

bolcseletorzok.hupont.hu

38. ERIKA CIPŐ!

► Minőségi bőrcipők üzlete!

erikashoes.hupont.hu

39. Mozgó Könyvesbolt Körmend

► Online könyvesbolt

mozgokonyvesboltkormend.hupont.hu

40. Igényes borovi fenyőbútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

vizifenyobutor.hupont.hu

41. Meguntam-Kidobjam? Á,á... vétek lenne,hisz egyszer bármire jó lesz még az!

► Én is így tettem, de műgyűjtő nem lettem. Értékes és kevésbé értékes tárgyaimat itt megtekintheted.

meguntam.hupont.hu

42. Váratlan utazás és Sarah Stanley rajongói oldala

► " Éjre éj és napra nap, egy bűvös hálót rázogat, Hol titkos hang súg átkokat, Neki, hogyha ott marad" Tennyson-Anna a Zöldoromból

varatlan-utazas.hupont.hu

43. MAGYAR ÁLLLAM VASUTAK

► AKIT MEGCSAPOTT A MOZDONY FÜSTJE:) És persze azoknak is akik a vasútnál dolgoznak:)

vasutas.hupont.hu

44. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

45. Sorozatnézés ingyen és minden kategóriában

► sorozatok és szórakozás

korozslorinc.hupont.hu

46. Bababútor,bababútorok,baba bútorok,baba bútor,babaszoba,gyerekbútor, olcsón

► Komplett babaszobák,bababútorok olcsón.www.bababoltolcso.hu

bababutorok.hupont.hu

47. Tanuljuk együtt a matekot!

► Fejtörést okoz a matekpéldák megoldása? Jobb szeretnél lenni matekból? Középiskolai felvételire készülsz? Oldjuk meg együtt a feladatokat!

segitekmatekbol.hupont.hu

48. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

angyalret.hupont.hu

49. ASZFALTOZÁS!ÚTÉPÍTÉS!KÁTYÚZÁS!MART ASZFALTOZÁS!0620/282-73-47

► Aszfaltozás 15 év tapasztalattal!Célünk a kiváló munka és a jó minőség!Ár megegyezés szerint!

milavecz-aszfalt.hupont.hu

50. VÁSZONTÁSKA CENTER

► Vászontáska, vászonszatyor gyártás,feliratozás.Egyéni igények alapján is...Környezetbarát vászontáskák,boros tasakok,mézes-lekváros üveg tartók,ballagási tarisznyák készítése,nyomtatása...e-mail:farkasfalvierzsebet@gmail.com Tel:06-70-592-2601

vaszontaska-center.hupont.hu

51. Konténer rendelés

► Konténer rendelése olcsón, gyorsan, 06 30 90 30 300. Megbízható kiszállítás, sokféle konténerméret

kontenerrendeles.hupont.hu

52. Nyulaim Élete

► Szabadtartású nyulaim bemutatása

nyulaimelete.hupont.hu

53. BÓNOM-ZUGI HORGÁSZ ÜDÜLŐ

► BÓNOM-ZUGI HORGÁSZAT,BÓNOM-ZUGI ÜDÜLŐ! PIHENJEN, HORGÁSSZON GYOMAENDRŐDÖN! KAPITÁLIS FOGÁSOK! PÁRATLAN SZÉPSÉGŰ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET, A KÖRÖS-HOLTÁGAK PARADICSOMÁBAN.

bonomzug.hupont.hu

54. Horgásznapló

► Itt minden halfajta és sok-sok praktika és érdekes dolog a halakról a horgászatról!

horgasznaplo.hupont.hu

55. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

56. SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS, MASSZÁZS, ALTERNATÍV KEZELÉS - A TELJES EGÉSZSÉGÉRT

► CSALÁDÁLLÍTÁS - TALPMASSZÁZS - TESTMASSZÁZS - KINESIO-tape - ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

testi-lelkimasszazs.hupont.hu

57. Deer Times

► A magyar baloldali politikusok semmit sem tanultak sorozatos választási kudarcaikból, és újra Strasbourgból, Amerikából kívánják lejáratni Magyarországot.

bekescsaba.hupont.hu

58. Házias ebédlő - büfé a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 30 8790740 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

59. www.olcsosetahajo.hupont.hu

► Csónakázz, horgássz Ráckevén! Tel.: 06209463877 mail.: pityu666@gmail.com

olcsosetahajo.hupont.hu

60. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

61. Twilight és Twilightes sztárok!

► Képek, zenék, videók, hírek, adatok és még sok érdekesség....

wlnx-sellok-selena.hupont.hu

62. papagáj 4ever

► Nem lehet élni madarak nélkül!

papagajforever.hupont.hu

63. Az ember a kutya legjobb barátja!;)

► itt mindent megtudhatsz a kutyákról! Megtalálható a-tól z-ig minden kutyafajta!És még mielőtt elkattintanál legalább nézz körül nem lesz tőle semmi bajod!Figyelem! Az oldal még szerkeztés alatt van!

kutyusfanclub.hupont.hu

64. Állatokról Sztárokról is szól de szerintem itt az ideje keresgélni

► Ez itt Rami & Ancsi weboldala tök jó gyakrabban gyertek

ancsirami.hupont.hu

65. Futóbiciklik, futóbicikli, spartan futóbicikli, akciós futóbiciklik, fa fut

► Futóbiciklik, futóbicikli, spartan futóbicikli, akciós futóbiciklik, fa futóbiciklik, olcsó futóbicikli, osztrák futóbiciklik, német futóbicikli, felfújható futóbiciklik, pedál nélküli futóbiciklik diszkont,

futobiciklik.hupont.hu

66. Oroszlány és Vidéke

► Ahol bármilyen állatot megtalálsz

oroszlanyiebtelep.hupont.hu

67. Kreatív ötletek tárháza

► Szeretsz rajzolni festeni de nincs ötleted látogas el ide itt nagyon sok rajzot festményt találhatsz amíkből remek ötletteid lehetnek.

qew.hupont.hu

68. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

69. NIKE Fűzfői AK

► HIVATALOS HONLAPJA Fejlesztés alatt

nikefak.hupont.hu

70. WELLSTAR ROMANIA Sanatatea accesibila pentru toti !

► Wellstar cu minunatele produse naturiste pe baza de microalge va ofera o afacere la cheie in domeniul wellness. O idee de afacere in domeniul mlm si comert electronic

microalgewellstar.hupont.hu

71. KOMPHÁZ a sült hal helye

► Kompház, a sült hal helye. Hangulatos kerthelyiség Budafokon a Duna-parton. Kerékpáros és kutya barát, a legjobb sült hekk Budapesten. Grill ételek, pisztráng,csapolt sör, radler, almafröccs,palacsinta,Grapos üdítők

komphaz.hupont.hu

72. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

vvmozgalom.hupont.hu

73. Precíz-aszfalt

► Aszfaltozásban, és az építőiparban jártas, kiváló szakembereink garantálják a magas minőségű, gyors, pontos és precíz munkavégzést. Cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is mindenütt az országban, a legkedvezőbb áron!

preciz-aszfalt.hupont.hu

74. www.storyweb.hu

► Ha igazán jól akarod érezni magad, akkor itt a helyed.Egy biztos, NEM FOGSZ UNATKOZNI!!!Gyere el minden nap ,mert ez egy menő oldal!Igyenkszünk a kedvetekben járni:)

storyweb.hupont.hu

75. Mamiházipraktika

► Háztartási ötletek, receptek, sütés-főzés, varrás, kézimunka, takarítási praktikák

mamihazipraktika.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 13
Heti: 35
Havi: 573
Össz.: 8 543

Látogatottság növelés
Oldal: 5. MINI HOSTEL NYITÁSA
ÜDVÖZLÖLLEK TENERIFÉN A KIVÁLÓ BEFEKTETÉSEK SZIGETÉN! - © 2008 - 2018 - tenerifehat.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »